Cum Deo pro Patria et Libertate! - Istennel a hazáért és szabadságért!

Üdvözöljük a KDNP Szigethalmi Szervezetének honlapján!

2016. március 21., hétfő

Ökumenikus Családi Nap Szigethalmon

A Kereszténydemokrata Néppárt Szigethalmi Szervezete 2016. március 19-én megrendezte elsőökumenikus családi napját, amely rendezvénynek a Szigethalmi Református Gyülekezeti Ház adott helyet.

A megjelenteket Tóth József, a KDNP Szigethalmi Szervezetének elnöke, majd Bóna Zoltán, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője köszöntötték.
Alex a Mágus interaktív, szórakoztató bűvész-showjával varázsolta el a nézőket, a jelenlévő gyermekek és felnőttek bevonásával.
Deák Csaba szigethalmi és szigetszentmiklósi görögkatolikus parókus invitált meg mindenkit az általuk elkészített „sárkány-pörkölt”-re, amely egy 100 literes üstben várta, hogy elfogyasszák.
Az ebédet Kovács István görögkatolikus parókus tartalmas előadása követte, aki többek között a család fontos szerepét, összetartó erejét emelte ki beszédében.
A családi nap záró programjaként Alexa Ákos operett koktéljával búcsúztunk, akivel a végén már a közönség egy része is együtt énekelte a jól ismert dalokat.
A program teljes ideje alatt kézműves sarok, arcfestés és csillámtetoválás foglalta le a fiatalabb korosztályt, illetve mindenki testközelből is megismerkedhetett a bűvészkellékekkel.

A rendezvényt a Szigethalmi Református Egyházközség mellett a Szigethalmi Görögkatolikus Egyházközség és a Szigethalmi Római Katolikus Egyházközségért Közhasznú Alapítvány támogatták, akik közreműködése nélkül a program nem valósulhatott volna meg.
A KDNP Szigethalmi Szervezete ezúton is köszönetét fejezi ki minden szervezetnek és magánszemélynek, akik valamilyen módon hozzájárultak a rendezvény sikeres lebonyolításához.
Reméljük, hogy újra lesz rá lehetőségünk, és az ökumenikus családi napnak lesz folytatása Szigethalmon!

Kereszténydemokrata Néppárt Szigethalmi Szervezete

Képek az eseményről:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése