Cum Deo pro Patria et Libertate! - Istennel a hazáért és szabadságért!

Üdvözöljük a KDNP Szigethalmi Szervezetének honlapján!

2012. március 11., vasárnap

2012. február 18 - Megalakult a Kovács K. Zoltán Idősek Köre


Hosszú távon is megőrzi a kormány a nyugdíjrendszer fenntarthatóságát – mondta Harrach Péter a Kovács K. Zoltán Idősek Köre szombati alakuló ülése előtt. „A középosztály erősítésével és a nemzedékek közötti szövetség megvalósításával biztosítjuk, hogy hosszú távon fenntartható nyugdíjrendszer legyen Magyarországon” – fogalmazott a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési frakcióvezetője. Az IKSZ üdvözli a kör megalakulását és együttműködést kínál a szervezetnek.

Az alakuló ülésen a résztvevők nyilatkozatot fogadtak el, amelyben többek között az áll: az idősek tapasztalata, tudása nélkülözhetetlen az egészséges társadalom számára. A szerveződés lehetőséget nyújt tagjainak arra, hogy rendszeresen közéleti, kulturális és szabadidős programokat szervezzenek, illetve azokon részt vegyenek. Emellett szeretnének hozzájárulni a társadalom idősbarát szemléletének erősítéséhez is.

„A Kovács K. Zoltán Idősek Köre kiemelt céljának tekinti, hogy szerepet vállaljon az idős emberek érdekeinek és véleményének a politikai döntéshozatal legmagasabb szintre történő eljuttatásában” - olvasható a dokumentumban.

A Kereszténydemokrata Néppárt Szigethalmi Szervezete hét fővel képviselte magát a rendezvényen, ahol több KDNP vezető és prominens személyiség is beszédet mondott.

Képek az eseményről:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése