Cum Deo pro Patria et Libertate! - Istennel a hazáért és szabadságért!

Üdvözöljük a KDNP Szigethalmi Szervezetének honlapján!

2010. december 18., szombat

2010.12.09. KDNP taggyűlés szemelvények, hírek

Szemelvények a KDNP Szigethalmi Szervezetének 2010.12.09-én megtartott 2010. évi utolsó taggyűléséből:A Trianon Emlékbizottságról

A Kereszténydemokrata Néppárt Szigethalmi Szervezete fontosnak tartja a Trianoni Békediktátum évfordulóján városunkban a megemlékezés megtartását.
Az évfordulót különböző – az eseményhez kapcsolódó – rendezvényekkel szeretnénk emlékezetessé tenni, ezzel erősíteni nemzettudatunkat és nemzeti összetartozásunkat.
A felsoroltak érdekében Trianon Emlékbizottságot hozunk létre, melynek feladata a 2011-es évforduló rendezvényeinek megszervezése és lebonyolítása.
A bizottság tagjait a KDNP tagjain túl Szigethalmon élő, köztiszteletnek örvendő ismert polgárok adják.
A bizottság létrehozása, az érintett személyek megkeresése folyamatban van, az alakuló ülés időpontja kitűzés alatt.Hírek a Pest megyei választmány 2010. novemberi üléséről:

A KDNP Szigethalmi Szervezete helyi politikai közéletben kifejtett eredményes tevékenységének elismeréséül, Tóth József és Kárpáti Csaba országos választmányi küldött.
Ezen felül Kárpáti Csabát a Pest megyei szervezet Fegyelmi és Etikai Bizottságának tagjává választották.

Ezáltal a KDNP Szigethalmi Szervezetének képviselete az eddiginél magasabb szintre lépett, amely mindenképpen pozitív esemény a jövőre nézve.

Gratulálunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése